Händelserik och skönt intensiv Stockholmsvecka

Tjena! Kliver strax på nattåget för hemfärd. Veckan har varit givande, med fotografering, studiebesök och möten med fokus på hållbarhet och filminspelning. Som avrundning blev jag bjuden på middag hos Malinskan (armbrytarkollega i västerhaninge) Blir fint att komma hem nu. Hem till Björn och Dante. Gymmet, kontoret och vintern.

Sminkning inför fotograferingen i tisdags. Björn tog nattåget hem och efter slutfört uppdrag och tillsammans med ekohusarkitekten Maria Block åkte  jag ut till Tyresö och kollade in kloktoalett tillsammans med grundaren Carl Lindström.

Det här kan vara toalettlösningen för vårt fjällstugeprojekt.

Med uppvärmd sits och ledbelysning, men det är inte den stora poängen utan att den är luktfri och inte förbrukar vatten.

Civilingenjören Carl Lindström och Maria Block + VVS-gurun Charlotta Berggren som vi hade med oss på via skype. Sen ringde vi även upp Niklas Scott och pratade el, stirlingmotorer, elverk som drivs av trärester och hur man på bästa sätt hindrar vattenburna uppvärmningssystem att frysa sönder.

Senaste två dagarna har jag mestadels tillbringat i ett kök i sällskap med ett skönt filmteam och livsviktiga attribut. Filmen lanseras i mars.

No comments yet.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.