Stockholm hela veckan

Helgen tillbringade vi uppe i Tärnafjällen med Moniz och hennes tre ungar. Här via hennes blogg finns mer att se och läsa.

Björn och jag förbereder oss för att dra till huvudstaden med nattåget och Dante leker med sina farföräldrar och är på förskolan på dagarna. Vi kör som vi brukar elbilen till Vindeln där vi har möjlighet att parkera och ladda vid Vindelnbostäder, hoppar på tåget och kliver av i morgon bitti på Stockholm Central, käkar lyxfrukost på Radisson Blu Royal Viking (ingår i sovvagnsbiljetten) för att sedan tillbringa dagen i en studio för styling och foto. Björn åker sen hem igen med nattåget och jag stannar kvar för en massa möten med fokus på hållbarhet och reklamfilmsinspelning. Jag tar nattåget tillbaka på fredag kväll och är i Umeå lördag morgon och där går det en buss direkt till Biguman så jag är hemma igen kl 10.15. Helt ok fossilfri resa.

Familjemys! Foto: Mona Eriksson

Väderstationen på plats! Nu ska den få mäta vinden och allt ska dokumenteras digitalt. Jag lyckades installera det som förhoppningsvis behövs på den dator som fanns i stugan. Är förutsättningarna de rätta för ett vindkraftverk i lämplig storlek så investerar vi nog i ett sådant i framtiden. Det utesluter dock inte mina planer på solceller.

Bild från en av förra veckans träningar i klubblokalen med Dantemannen. Något som jag får klara mig utan nu under uppdragsveckan i Stockholm. Det är bra – då blir det desto roligare när jag kommer hem!

 

Tags: , , ,

No comments yet.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.