Grävning och snor

Heidi_Andersson_thumb3Kan inte låta bli att lägga ut en gammal träningsbild från traditionell ryzzträning som jag lekt i veckan hemma i nostalgigymmet i Ensamheten. Så mycket tränande har det annars inte blivit, men jag hann köra ett benpass på gymmet och få nackskott (nackspärr). Inte riktigt mitt fokusområde om vi säger så och sen exploderade snoret som jag lyckats hålla mig ifrån hela sommaren. Behöver kanske inte tillägga att förskolan börjat fyllas med barn igen.. Även Dante, och hans gosedjur; Feta Katten, Nalle Palle och Åsnan (som egentligen är en häst, men hon känner sig som en Åsna och är därför en Åsna, hon blir ledsen om man säger att hon är en häst enligt Dante) är sjuka. Björn är för ovanlighetens skull frisk. Snoret har gjort att jag läst mig igenom helgen med fokus på Peak Oil vilket har varit givande.

SAMSUNG CSCLadugården i Lerberg, räddningsaktion; grävning både påbörjades och avslutades i veckan.

SAMSUNG CSC
Dante letar blålera.

augusti 2016
– Snälla, snälla, kan jag få åka med?

14054740_1237078666323544_551006273_n
Tryggt och mysigt.

14088755_1237078642990213_2099803092_n
Jag plockade ut Dante och han fortsatte sova i morsfarsans koja. Dante är den av oss som överlägset leder sova-i-kojan-statistiken.

SAMSUNG CSCSågspånshögen från tidigare utgrävning passade Frank också på att ta bort.

Sten Lerberg bro
Jag lyfte till stenarna utanför dörren (som vi bara vält ut när vi rev skorstensfundamentet) så det blev ett mer organiserat ”stenskravel”. Funkar tills vidare.

14114072_1237078549656889_469273320_o
Bandkrängning, vi lurade en stund tillsammans sedan ringde vi en vän.

SAMSUNG CSC
Nu är lutningen bättre. Tack Frank för en fin insats!

Båthuset strömstedtsSurströmming i båthuset. Jag tycker inte att det är världens godaste, men jag gillar starka traditioner och sällskap i världsklass.

SAMSUNG CSC
Dagens bild. Feta Katten får en spruta. Han är sjuk, snorigare än Dante, men sjukast av dem alla har jag varit i helgen. Planen är givetvis att snyta ur systemet och vara frisk i morgon måndag. Min favoritdag! Ny vecka nya möjligheter!

Tags: , , , , ,

No comments yet.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.