M som i måndag och mål!

20160620_124911_resized
Plantgroupie. Björn, pappa Kent, broder Frank och jag.

Idag ”plantade”  vi färdigt! Drygt 50 000 tallplantor sitter nu i backen. Fler plantpunkter fanns det inte att hitta på vårt hygge och det blev 28 kassetter över med drygt 60 plant/kassett. Hör av dig om du är intresserad av dem! Annars får jag stövla igenom våra hyggen och kreativt leta några fina tallpunkter senare i veckan. Är ytterst tveksam till att Björn hänger på. Han verkar mätt på plantering, trots att han missat en dryg vecka plantande med att vara sjuk + en leka-fångarna-på-fortet-inspelning.

Men tack vare att Björn har andra favoritsysselsättningar än att plantera, har jag fått känna mig som en superhjälte i flera veckor. Jag har inga som helst problem med att plantera och är för första gången riktigt effektiv och snabb i jämförelse med Björn, vilket är riktigt roligt!

I morgon drar jag till Umeå för att lämna över det ärofyllda klimatambassadörskapet och en riktigt rejäl stafettpinne till de nya klimatambassadörerna för Västerbotten (som jag strax ska tillverka av tätvuxet tallvirke från Ensamheten – har helt klart tall fastkådad på hjärnan just nu, men Norrländsk fura är ju något av det coolaste som finns, så det är ingen större belastning) Västerbotten är länet som har målsättningen att vara hållbaraste länet till år 2020. Stark målsättning! Björn och jag har ju målet att vara fossilfria till år 2025 och nu när planteringen är färdig så ska vi fokusera på att få till en ny hemsida där alla som är nyfikna får följa med på denna resa. #Fossilfri2025


20160620_132732_resizedBlev 28 kassetter över! Hör av dig om du är intresserad av prima tallplant; info@heidiandersson.com Bara att hämta!

Tags: , , ,

No comments yet.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.