Mästarnas Mästare SVT kl 20:00 nu på söndag

svt-mastarnasmastare-2015-e00-2ec1-jpgI avsnitt fem nu på söndag gör grupp två entré, och då ser vi Heidi Andersson, Kennet Andersson, Anders Eriksson, Björn Ferry, Kicki Johansson och Inez Karlsson tävla om vilka som ska gå vidare.

Jahapp, nu på söndag drar det alltså igång. Mästarnas Mästare på SVT. Programmet som följs av miljoner tittare – familjeunderhållning i världsklass. Jag har själv suttit som klistrad och följt säsong efter säsong. I början på 2014 ringde Micke Leijnegard och frågade om Björn och jag ville medverka, men Björn hade inte tävlat OS i Sotji och jag skulle tävla VM i Litauen i september mitt under den tänkta inspelningen, så det var aldrig aktuellt då och vi tackade nej. Men vi fick förfrågan igen och i september i fjol var det läge och vi tackade ja till att medverka. En stor ära, både för mig personligen och sporten armbrytning som för första gången får representeras. Björn och jag föreslog att vi skulle vara med i var sin grupp, eftersom det skulle bli smidigast med tanke på att vi då kunde turas om att vara hemma med Dante, men se det tyckte inte SVT var bästa upplägget – nej i samma grupp skulle vi vara, det var roligast så! Det förväntas bli en ny spännande twist med ett gift par i samma program. Om det blir så visar sig på söndag – ses då!

De tävlande i Mästarnas Mästare 2016 är:

Heidi Andersson, armbrytning

Kennet Andersson, fotboll

Caroline Ek, kickboxning

Anders Eriksson, enduro

Björn Ferry, skidskytte

Peter Forsberg, ishockey

Karolina A. Höjsgaard, orientering

Niklas Jihde, innebandy

Kicki Johansson, basket

Inez Karlsson, jockey

Hanna Marklund, fotboll

 

Ett svar till “Mästarnas Mästare SVT kl 20:00 nu på söndag”

  1. Krille kristian palmen 24 april, 2016 at 23:26 #

    Kram heidi Andreasson
    Söt rar puss
    Kram Krille kristian palmen

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.