Nytt år

SAMSUNG CSC
Det nya året tränades in i sann Storumanarmsportanda.

Kylan har bitit tag i Storuman och lastcykeln går varm. Dante och jag är lyriska över den. Han hade sorg, när vi gemensamt konstaterade i höstas att han vuxit ur barnvagnen, och att det därmed var slut att koppla på den på min cykel (vi har haft en fantastiskt praktiskt vagn som både kunde bli cykelvagn och skidpulka) Han har alltid sett ut att stortrivas med att åka med mig och jag njuter av att kunna ta med honom. Nu kan vi det igen och alla är glada – hurra! Jag ska bara fixa ett bra överdrag till den – bilskynke, presenning eller liknande. En idé som dykt upp är att förhandla med HSB-föreningen om möjligheten att ev. bygga ut garaget, för att både rymma lastcykeln och den framtida elbilen. I dagsläget ryms knappt en normalstor bil. Lastcykeln och elbilen är två steg i riktning mot vår fossilFRIHET till år 2025.

SAMSUNG CSC

Dante och lekkompisen Albin bygger spindelnät och om man vill får man vara med och leka – som fluga. Kort intensiv lek där flugan fastnar och blir uppäten.

SAMSUNG CSC

Så här har det sett ut senaste två veckorna. Barnen på brottarmattan (minst 3st, den tredje har krupit in i plastbacken) och kusin HulkFia och jag i gymmet. Roligt, roligt!

SAMSUNG CSC

Nyårsafton i Ensamheten med mor och far. Björn och farsan pratade skog i kubik medan mor och Dante såg på film.  Jag gjorde några försök att hänga med här och där i skogspratet, men fokuserade mest på att fila på mina mål och visioner för framtiden. Tolvslaget skålades Björn och jag in hemma i lägenheten medan medan Dante var tvungen att skita. 2016-01-04 nytt ar
Björn lurar mamma Jeanette att slappna av och släppa loss sitt ”hollywoodsmile”.

No comments yet.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.