Enarmad armbryerska

20151101_090318Familjen Andersson/Ferry; Björn, Dante och jag. Fulla med snorhelvete.

Operationen av armbågen gick fint! De partiella rupturerna är hopsydda, och benflisa och benutskott avlägsnat.  Jag åkte tåg och buss t o r till Motala, med en natt i sjukhussäng emellan. Segsnorandet håller dock i sig. Var nervöst nära att jag fick vända och åka hem igen efter samtal med narkosläkaren. Kombon rossligt bröst och narkos trodde han inte på, tills någon berättade att jag var världsmästare i armbrytning. Två veckor med gipsskena är lindrigt, jag får chans att träna upp mina vänsterhänta förmågor och lär mig ta emot och uppskatta  hjälp av alla omtänksamma medmänniskor; kassörskan som packar min kasse, Dante som breder smör på mina mackor, Björn som tvättar mitt hår..

Tror aldrig att jag varit sjuk i så många veckor på ett år som jag hittills varit, men jag har som sagt inget dödligt och kommer överleva även om det är frustrerande. I fredags låg 4-åriga Dante som en ”knörv” på golvet med hög feber och bad om att få dö, men han är återuppstånden nu och ska bara snyta och hosta ur det sista innan han är redo för Förskolan igen. Överväger att skicka med honom munskydd och plasthandskar..

I veckan blir det resa till  Stockholm med spännande möten, utprovning av lastcykel och utdelning av Polarbröds Utstickarpris där jag har äran att sitta med i juryn.

 

Desktop3Försiktig gymlek med vänstern. 

No comments yet.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.