Armbrytning, armbåge och risbärande 

SAMSUNG CSC
Armbrytarträning i Storuman. Dante ligger på brottarmattan och leker med lego. Ikväll är det dags igen! Jag bryter med vänster arm.

Jag har fått operationstid för armbågen (högern). I slutet på nästa vecka blir det gips. Inser att det bara är att passa på och göra allt jag tänkt göra, som kräver två funktionella armar! Björn drar iväg på uppdrag ikväll, men så fort han kommer hem blir det röjning. Vi har 3 dagar kvar, innan vi är färdiga med röjandet för 2015.

SAMSUNG CSCHar tjatat mig till att få hjälpa Ensamheten Hugg & Bryt. Så äntligen i torsdags fick jag vara med! Farsan hugger, Frank kör traktor och Vimek Minimaster och jag är förste risbärare. Så fort det ljusnar fortsätter vi! Jag tycker att det är roligt, eftersom jag vanligtvis inte bär ris hela dagarna. Frank och farsan tycker att jag är galen! Men synbara resultat – det gillas!

SAMSUNG CSC
Björn och Dante i morsfarsans koja i Lerberg. Passade på att ha fredagsmys där tillsammans med broder Frank.

SAMSUNG CSCLurade dem att bära en massa grejor också, som en stubbrytare, skoterdoning och en massa fönster. Målsättningen var ju att ladugården skulle ju tömmas i år, och vissa saker har jag tvingats inse, är både enklare och smartare att bära tillsammans, än att försöka konka runt själv.

SAMSUNG CSCNär Björn drog iväg i helgen och spelade pingis i Skellefteå, drog Dante och jag till Ensamheten med målsättningen att slutavverkade allt sly som vuxit upp runt sågen. Dante saknade bara min huggarhjälm, som tyvärr blev kvar i Storuman, men han fick på sig en orange mössa.

SAMSUNG CSCDragsax är ett användbart verktyg!

SAMSUNG CSC
Sekatörer i olika storlekar och en massa energi ger synbara resultat!

SAMSUNG CSCMellan arbetsrycken tiggde vi oss både mat och fika hos världens bästa Farmor Elsa. Dante tog med material, för att med hammare, spik, snören och tejp kreativt skapa allt från höjdhoppsställningar och vapen till konstverk.

No comments yet.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.