Sprakande höst


För ett år sedan, den 19-20 sep i fjol (2014)  tävlade jag mitt sista VM i senior, på plats i i Vilnius, Litauen. Det är också mitt livs bästa mästerskap som resulterade i VM-guld, i både vänster och höger arm i damernas tuffaste klass, -65kg. Mitt tionde och elfte VM-guld. Här ovan är några av vänstermatcherna.


..och här är några av högermatcherna. Jag kunde inte bryta min favorithook (kroka in armen pga av armbågen, men det gick fint att bryta rakt)


Högerfinalen mot Olga Shlizhevskaya, Kazakhstan. Här tar jag mitt elfte VM-guld.

Vi har varit ute på äventyr i en annan årstid, men är nu tillbaka till vår friska, vackra höst! Jag kan bara konstatera att jag är skapt för svalt klimat. Och jag konstaterar också att det var helt rätt beslut att köra ”all in” fjol på VM i Litauen. Årets VM pågår för fullt i Malaysia och jag är nöjd med att följa detta hemifrån. Kusin ”HulkFia” tävlar i damernas 65kg i år. Själv har jag lekt färdigt i senior på EM och VM och har vänsterarmen om jag skulle vilja gå någon proffsmatch i framtiden. Höger armbåge laddar för operation nu i höst (partiella rupturer i muskelfästen) och axeln opereras mest troligt under 2016. Målsättningen är att jag ska kunna leka vidare och sparra tillsammans med armbrytargymnasieeleverna på plats här i Storuman och att sen, när jag fyller 40år (om 6 år) tävla i master (tantklass) och sedan grandmaster (50år) och senior Grandmaster (60år). Mycket att se framemot! Men om högern inte skulle hålla för det, är jag nöjd ändå. Och jag kan ju som sagt alltid bryta med vänstern.

SAMSUNG CSC
JobbarDante och Farmor Elsa klipper ner buskar i Ensamheten.

SAMSUNG CSC
– Heidi, vi åker tillbaka till Ensamheten i morgon och fortsätter jobba, säger Dante när vi avbryter för lunch och hemfärd.

SAMSUNG CSC
Korvgrillning på vändplanen i Åskilje (en del av vår skogsfastighet) Dante täljer grillspett och Björn tuggar korv.

SAMSUNG CSC
Sur tjärved och surt ris – tur att jag har pyromandrag.

SAMSUNG CSC

Häftig grävare som ska jobba klart det sista på vår nya skogsbilväg.

Tags: , ,

No comments yet.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.