Återfall i snor

SAMSUNG CSCLegofantasten Dante underhåller sig själv medan jag sitter och snorar och funderar på världsproblem, krig och klimatförändringar och att vi alla berörs och påverkas oavsett om vi tror eller vill det finns det samband

Trodde jag var helt på banan igen, men inte. Återfall i snor. Helvete så segt, men återigen – det är inte dödligt och jag kommer mest troligt överleva. Även om jag inte kan leka med armbrytargymnasiet och tycker synd om mig själv. Mellan nys, host och snorattackerna får jag iallafall en del gjort på kontoret. Alltid något. Och jag gör det i trygghet i världens bästa Sverige.


Hans Rosling på SVT i morse.

SAMSUNG CSC
Dante bygger, konstruerar, river och bygger om igen och igen.. Nästan dygnet runt. Ferryanskt maniskt.

SAMSUNG CSCBilarna går enligt honom på solkraft och eldkraft.

No comments yet.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.