SM i armbrytning 2015

  På väg hem. Sitter på buss från Umeå. Anlände med morgontåget. Ska bli gött att krama grabbarna som jag inte sett på drygt två veckor. Ikväll är det invägning i Vilhelmina inför årets SM som drar igång nu på fredag, med vänster arm. Här kan du följa tävlingen live. Finalerna sänds via Eurosport. Jag tävlar vänster i -65kg. Vet inte vad jag väger, men det borde vara lugnt. I annat fall blir det att svettas resten av dagen. Högern är inte 100 och får vila. Den blev undersökt i Linköping igår och ny magnetkameraundersökning ska göras. Eventuellt blir det titthålsoperation av armbågen och kanske även axeln. År av hårt brytande sliter givetvis, allt annat vore konstigt, men vänstern mår prima. 

No comments yet.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.