Mitt livs utmaning – en resa i mig själv

Är på väg mot Ödeshög. Mot mitt livs utmaning. En del människor väljer att bestiga världens högsta berg och får en kick av det. Det lockar inte mig. Däremot lockas jag av att under 10 dagar stänga av mobilen, dator och all kontakt med omvärlden och bara vara med mig själv. Ingen träning, inget pratande och mest troligt inget koffein utan bara utbildning i att vara i mitt eget medvetande. Låter kanske som jag flippat ur fullständigt, men jag tror inte det. Facit presenteras när jag kommer ut ur min grotta dagarna innan SM i armbrytning. Och som ett tillägg vill jag understryka att detta är ett icke religiöst projekt. Jag drivs av nyfikenhet med målsättningen att utvecklas och det här lär bli en upplevelse. Kommer jag att klara av att vara med mig själv, utan att agera och göra, och fixar jag att vara utan allt det som jag tycker är en viktig del av min vardag. Jag vill klara det och jag hoppas att det ger mig någonting. Återkommer till det vanliga livet den 6 april. På återhörande! 

Tags: ,

No comments yet.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.