Hjärtsprängning

SAMSUNG CSC
Dante och kusin Liv äter fil i Umeå.

Vi hängde på Björns far och mor och drog till Umeå i måndags, Dante och jag. Farmor Elsa fick akut spränga upp ledningarna till hjärtat, så vi passade på att både krama henne och hälsa på kusiner. Sen tog vi bussen hem och fortsatte leva Storumanliv. Snöskottning, träning, kontorsjobb och värdegrundsbaserade diskussioner.

Dante diggar sina kusiner stenhårt och tycker att både Liv och Sam är små och gulliga;

– ”Mamma, kan vi inte beställa en lillasyster, en som är liten och gullig å som jag kan ta hand om! Den kan ju bo i din mage”
– Ha ha, det får du får fråga Björn om!

Tillägg så inte mamma Jeanette hinner fantisera iväg allt för långt; det blir inget försök till bebisbeställning under 2015 – tveksamt om det någonsin blir aktuellt. Vi är nöjda med livet. Som det är.

SAMSUNG CSCPå gymnasiet jobbade jag ofta helger i en en blomsterbutik, men jag kan inte påstå att jag hann bli något riktigt blomproffs, men jag är hyfsat road av att plantera om blommor och köra blomsterarrangemang.

SAMSUNG CSC
Dante gillar att hänga på när jag drar igång små projekt. Här  planterar han om sin orkidé.

SAMSUNG CSC
Färdigt! Dante pimpade till den med två blå flaggor.

Tags: ,

No comments yet.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.