Skol-SM i armbrytning!

SKOL_SM_2014

I morgon är det så äntligen dags för svenska mästerskapen i armbrytning för 13-19åringar. Starten går kl 11.00 på Folkets Hus i Vilhelmina. Finalerna avgörs kl 15:00. Drygt 80 tävlande från 20 skolor från Halmstad till Luleå gör upp om titlarna Sveriges starkaste tonåring och Sveriges starkaste skola. Har du inte möjlighet att se mästerskapet på plats kan du se det  streamas HÄR;

LIVESTREAMING SKOL-SM START 11.00 lördag 13 december

Sekretariatet kommer att vara i världsklass då både programutvecklaren för senaste programvaran Marcin Mielniczuk från Polen och högste sekretariatsansvarige från WAF (World Armwrestling Federation) ryskan Olesia Romanenko kommer att vara på plats och ansvara för sekretariatet samt utbilda en grupp armbrytargymnasie elever i senaste tekniken. Att de kan vara på plats är möjligt tack vare samarbete med Volvo Lastvagnar samt bidrag från SISU (svenska idrottsutbildarna).

Senast överförda1Vill du göra en insats och stödja mästerskapet är det bara att buda på något av detta, OS-prylar och annat från Andersson/Ferrys garderobsgömmor!

Tags: , ,

No comments yet.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.