Å nu är det jul igen..

SAMSUNG CSC
En del har fixat julfint hemma, andra har inte kommit fullt så långt..

Jag tycker inte att man ska handla julklappar bara för att och är övertygad om att de bästa presenterna är de som fyller en funktion, är genomtänkta eller hemmabyggda/fixade med kärlek, fantasi och gärna återbruk. Men till Er som känner julstress inför julklappsfixande och vill veta vilka webbaserade företag som är mina absoluta favoriter följer här en superlista! Vore de inte klockrena, skulle jag aldrig rekommendera dem:

Ljung logotype kopiera

grona_tryck
Företagspresenter eller för dig som vill ta fram en en hel kollektion till hela tjocka släkten

66511-ban-287aa6
Madrasser, bäddmadrasser, täcken, kuddar – ja, allt för din ekologiska säng, din bebis eller en skön ekorekofilt till någon du bryr dig om.

standard-log-9e1f94
Den ekologiska och giftfria e-butiken i STORUMAN, Lappland.

3D_9789137144108
Den nakna sanningen om Björn Ferry hans tankar om livet och framtiden som vi alla ansvarar för.

Vattenfall - boken
Bästa boken om Sveriges sämsta idé är en unik antologi som bygger på människors engagemang. Här möter du Vattenfalls ägare – svenska folket- som berättar för regeringen vad de tycker om bolagets planer på att öppna fem nya brunkolsgruvor i Tyskland.

Boken innehåller även texter från forskare, artister, företagsledare och representanter från miljörörelsen. Ta del av vad meteorologen Pär Holmgren, musikerna Ebbot Lundberg och Stefan Sundström, Polarbröds Anna Borgeryd, miljöaktivisten Alva Snis Sigtryggsson och energiexperten Tomas Kåberger har att säga om Sveriges sämsta idé och hur den istället kan förvandlas till vår viktigaste klimatomställning.

För varje såld bok går 100 kronor till Greenpeace.

Tags: ,

No comments yet.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.