Helgen före Stockholm

SAMSUNG CSCDante vid juniorbordet i armbrytarlokalen. Miniatyr armbrytarbord tillverkat av Emma Phil. Bra kvalitet – har bland annat klarat en påbackning av bil.

Både Björn och jag drar till Stockholm och är bokade på samma hotell, men vi kommer dit olika dagar och kommer mest troligt inte att ses. Blev lite skevt, men jag vill åka tåg och Björn väljer ett snabbare alternativ och vi har olika uppdrag och planer med Stockholmsvistelsen. Björn har boksläpp på riktigt med allt vad det innebär och jag har intervju, fotografering och möten, samt Polarbröds seminarium om förnybar energi och Utstickarfest inplanerat. På onsdag hämtar jag upp Dante i Ensamheten och vi väntar in Björn och sen drar vi på bokturné av Ferry Tales till Örnsköldsvik (torsdag 27 nov) och Umeå (fredag 28 nov) Dante och jag passar på att introducera armbrytarbord i Umeå och marknadsföra SKOL-SM i ARMBRYTNING  medan Björn signerar böcker.

SAMSUNG CSCDante; ”Mamma, jag bygger en monstertruck” (den gamla murkna stommen till brunnen i Ensamheten ska bli både ved och någonting annat.. hade inte tänkt på en monstertruck, utan mer en inredningsdetalj. Vi får se vad det blir, sen så småningom när Dante och jag ska pyssla.

Tags: , , ,

No comments yet.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.