Lördag 25 oktober besöker Heidi fritidsgård i Håbo

pwp3kmgln0dkvkjyhthl

Armbryterskan från Ensamheten, elvafaldiga världsmästarinnan Heidi Andersson kommer till Skokloster Fritidsgård, Slottsgården i Håbo Kommun lördagen den 25 oktober kl 20-21.

”Jag kommer hålla en kort presentation och därefter ge världsmästarinstruktioner i armbrytning och peppa alla 13-19-åringar att anmäla sig till skol-SM i armbrytning som arrangeras den 13 december i Vilhelmina”, säger världsmästarinnan Heidi Andersson som stannar till i Stockholm, eftersom hon är på väg till Indien för att instruera armbrytning.

Heidi Andersson har tillsammans med sin man skidskytten Björn Ferry tagit fram armbrytarbord, ett riktigt världsmästarbord (tillverkade i Sveriges mest troligt OS- och VM-guldtätaste kommun, Storuman) Företag och organisationer erbjuds möjligheten att adoptera armbrytarbord som sedan doneras till valfri skola. Elever erbjuds tack vare bordsdonationen en lättillgänglig aktivitet perfekt lämpad för att få utlopp för överskottsenergi i korridorer, elevfik och uppehållsrum. Armbrytning passar både funktionshindrade som icke funktionshindrade.

Tack vare Combimix AB har nu turen kommit till Håbo som har äran att få motta ett världsmästar-armbrytarbord. Idag finns drygt 300 armbrytarbord på olika fritidsgårdar och skolor runt om i Sverige.

För mer information kontakta:

Heidi Andersson |  070-201 68 80
Armbryterskan från Ensamheten | www.armbryterskan.se

Elisabeth Grönberg  | 070-421 50 00
Skokloster fritidsgård

Towe Aastrup |  072-560 65 66
Combimix AB | www.combimix.se

Tags: ,

No comments yet.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.