Armbrytaruppdrag i Luleå och Indien..

abryt
Broder Torbjörn och jag drar till Bangalore/Bangaluru, Indien på söndag för armbrytaruppdrag för Volvo Lastvagnar.

Kontrasternas vecka. Brödbak, skoterkörning (trampning av vad som ska bli en ny skogsbilväg på vår senaste skogsinvestering), intervju i Luleå med André Pops och sen armbrytaruppdrag i Indien. Armbrytarbordet stripat med Volvologgor har fastnat i tullen, så antingen försöker jag ta med ett bord, eller så lånar vi ett armbrytarbord på plats i Indien. Jag jobbade som besatt med det igår och lyckades via FB få kontakt med lokala Indiska armbrytare som hade armbrytarbord – frågan är bara om vi kan lösa logistiken och om bordet är i ok skick. Det sägs att det finns över en miljon licensierade armbrytare i Indien och att de är flera hundra brytare som tränar på ett och samma bord. God planering och struktur på vilka som ska träna och i vilken ordning, gör det möjligt. Skulle vara grymt kul att besöka en lokal armbrytarträning i Indien och se om myterna om Indien stämmer. Vi får ha det som mission, jag och min bror Torbjörn, som är min vapendragare denna gång.

heidiandersson-medlag-jpg

Kvällens TV-tips: SEMIFINAL i DET STORA MATSLAGET kl 20:00 SVT1

SAMSUNG CSCDante stannar kvar i Sverige, Storuman/Ensamheten och leker med superhjältarna; Arne, Margareta, Jeanette och Kent. Jag bryter arm i Indien och Björn drar iväg på styrelseuppdrag i Småland.

2014-10-21 brödbakTunnbrödsbakning i Båthuset för första gången för mig, Björn och Dante. Detta är sådant som tillhör det nya livet. Det utan 100% fokus på nästa OS.

SAMSUNG CSCDante i ”fammoMargaretas” famn med det nygräddade tunnbrödet.

Tags: , ,

No comments yet.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.