Planerar för 2015

10690133_10152629791838673_7401263786240153096_n
Bild från VM i Litauen i september 2014. Mitt livs mästerskap.

Jag planerar för 2015. Bokar in uppdrag; armbrytarinstruktioner, föreläsningar, tv-medverkan och egna projekt. Som att lyfta upp hus och ladugård på svår skogsfastighet Lerberg och sätta upp fårstängsel, för att ”tjuvlåna” en tacka med lamm av farbror Leif. Och jag lägger upp träningen i samarbete med Stefan Waltersson Seminoff. Träning med fokus på en hel armbåge och god grundfysik. Armbrytarmässigt är målsättningen 2015 ett supermöte med världsmästarinnan i 70kg, Gabriela Vasconcelos från Brasilien. Henne har jag aldrig mött och det vill jag göra innan jag lägger ner mitt seniorbrytande och börjar ladda för master (+40år). Frågan är bara hur detta ska ske på bästa sätt och när? Volvomässa i Brasilien i oktober 2015? VM i Malaysia i -70kg eller på annat sätt?

SAMSUNG CSCDante fokuserar på att kvista de snitslade träden med den rostiga metallsågen som han fyndat i Lerberg.

SAMSUNG CSC
Morfar Kent och Dante fäller träd på tomt i Storuman.

SAMSUNG CSCKalas i Ensamheten! Kent fyller år. Närmar sig 60.

SAMSUNG CSC–  Mamma, vi måste skaffa kedjor till min traktor! Det har vi inte gjort. Däremot vinterparkerat den i förrådet efter ett avgrundsutbrott när Dante insåg att den inte gick att köra i klabbsnö. Däcken blev cementerade av snö och rörde sig inte en millimeter.

Tags: , ,

No comments yet.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.