Change the game Umeå lördag 27 september

ctg_fb_heidiImorgon smäller det! Stjärnjakt för 7-12åringar och givande semenarier för föräldrar/ledare och intresserade! Vi ses!

Datum: 27 september
Tid: 10–16
Plats: Gammlia Idrottscentrum, UMEÅ

Vilka får komma: Alla barn och ungdomar får komma, nybörjare eller redan aktiva spelar ingen roll. Dessutom är alla föräldrar, ledare och andra intresserade välkomna att deltaga under det seminarium som vi kommer att hålla i samband med denna fullspäckade dag.

Att delta på Change the game är helt kostnadsfritt för både barn och vuxna.

Stjärnjakten

Barn i åldrarna 7–12 år får möjlighet att ta sig igenom en åldersanpassad övningsbana, kallad Stjärnjakten, där barnen på ett kul sätt får utmana och testa sina allsidiga färdigheter i kombination med olika grenspecifika moment.

Huvudcoach & designer: Johan Andreasson, SISU idrottsutbildarna. Stjärnjakten leds av mig Heidi Andersson, armbryterskan från Ensamheten. Gästcoacher såsom Björn Ferry, Per Elofsson, med flera, kommer vara med på enskilda pass.

Anmäl dig till Stjärnjakten

ctg_fb_ferry

Tags: ,

No comments yet.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.