Fjälltur och tankar inför VM

SAMSUNG CSC
Dante, ”Åsan” (käraste mjukdjuret som kallas Åsnan, men är egentligen en häst) och jag drog till fjällen. Björn hade en fis på tvären och stannade hemma (någon diffus magåkomma som hållit honom låg senaste veckan). Aktiviteter: kantarellplockning, mys och träning på Tärnabys gym. Grymt!

Ser inte ut som om jag tränar när man kollar in bilderna från senaste inläggen, men ju hårdare jag kör desto färre bilder blir det. Och tränar jag själv, utan någon sparring blir det uppenbarligen inga bildbevis alls. Världsmästerskapen närmar sig, bara fyra veckor kvar till mitt femtonde VM. FEMTONDE, låter mycket, men å andra sidan har vi ingen världscup och jag har med andra ord inte tävlat så mycket och intensivt under de drygt 20 år som jag varit armbryterska. De två största mästerskapen som arrangeras är; EM och VM. De arrangeras varje år och jag har varit med på de flesta sedan jag blev landslagsbrytare. Därutöver väljer jag att tävla ytterligare någon tävling som bjuder på motstånd i världsklass, men totalt blir det inte mer än 8-10 tävlingar/år. Då räknar jag vänster och höger arm som separata tävlingar.  VM närmar sig och jag ser framemot mästerskapet i Litauen! Morgonvikten är 65,8kg. Skippar jag kvällsfikat, onödigt socker och snyter mig ordentligt är jag redo för -65kg.

SAMSUNG CSC


Dante och jag i fjälldjungeln. ”Mamma, häj finns kanse någon simpans”.

SAMSUNG CSC
Vy ovanför Björns morsfarsas fjällstuga i Tärnaby.

SAMSUNG CSCKolla in kantarellerna! Dante med farfar Arne och farmor Margareta.

SAMSUNG CSC– Jag hittat!

SAMSUNG CSC
Dante älskar kantareller och har ätit färska kantareller minst en gång per dag sedan fjällguldet bärgades.

SAMSUNG CSC
Kaffepaus vid grushögen i väntan på att morfar Kent ska dyka upp med släpvagnen.

SAMSUNG CSC

Riktigt porslin ska det vara! Den kära verktygslådan fungerar utmärkt som bord och flaskan från Lapland Ecostore är Dantes ”termus”.

SAMSUNG CSCJobbarDante bär grus till varmgrunden i Gammstugun.

Tags: , ,

No comments yet.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.