En treåring – HURRA!

SAMSUNG CSCDen 19 juli fick vi en 3-åring i familjen!

Vi leker semester. Dante är på föris 8.30-15, vi tränar och företagsjobbar, sen drar vi på utflykter. Paradis och mys varvat med vredesutbrott. Egen vilja, starka viljor. Men än har han inte varit i närheten av mina hysteriska sammanbrott som trotsåring. Avbitna telefonsladdar och skrik tills jag blev blå. På utflykten till Moniz och hennes traktorparadis var Dante en liten ängel. Flera gånger per dag säger jag högt för mig själv, TACK för det här livet. Och jag menar det.

SAMSUNG CSCTårta med en röd traktorgrävare och stenar i bästa ”Jobbar-Dante-stilen” tillverkad av Jenny Lindberg, Café Akkan.

SAMSUNG CSCVackraste fikavädret. Mormor Jeanette, morfar Kent och Farbror Lars (min farbror) provsmakar tårtan i Ensamheten.

2014-07-22 Dante 3 årFika hos Farmor Elsa. Dante gav startsignalen till fikaorgierna; ”Jag vara lite hungrig på bulle” Och fram plockas alla tänkbara läckerheter. 
SAMSUNG CSC
Hjortron är gott!

SAMSUNG CSC
Födelsedagsfiske med mormor Jeanette. Dante skulle först INTE följa med, men ändrade sig och fiskade i ett par minuter och till stor förtjusning drog han upp en abborre. Som sen smet vid vasskanten, men det gjorde ingenting. Napp blev det!

SAMSUNG CSC

Av morbror Frank fick Dante både popcorn och en upplevelse i födelsedagspresent. Klockrent!

SAMSUNG CSC
Att poppa på spisen var en hit!

SAMSUNG CSC
Bad i Storumans skärgård. Dante och Leia i en egen pool.

SAMSUNG CSCMiddag med kusin Joel och Anna och Dantes tremeningar; Tycko och Lova. Temat för kvällen var politik. Reflektioner och jämförelse kring Centerpartiets och Miljöpartiets partiprogram.

10552006_787624994602249_992405772_nBesök på Lycksele djurpark. Köra grävmaskin, kolla in djurbajs och klättra tror jag gick hem bäst.

SAMSUNG CSC
Dante på besök hos Edde i traktorparadiset i Tjärnliden utanför Norsjö.

10564724_787624991268916_350472138_n

Under en dag som förälder får man uppleva alla humör – både en tjusning och en utmaning!

Tags: ,

No comments yet.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.