Älgsnor och vigsel

SAMSUNG CSCDagens fyspass: stubbrytning i Ensamheten. Slägga, kilar och ett skevt stålspett.

Kusin Fia är som sagt på plats i Ensamheten och jag ser till att leka med henne minst en gång per dag. Vi leker för det mesta på gymmet, men idag blev det stubbrytning och barkning med målsättning att förbereda en tomt för den tänkta smedjan. Igår lekte Björn och jag runt på vårt skogsskifte med röjsåg och det började plötsligt lukta äckligt blöt päls precis hela tiden, överallt. Funderade om ”bjärven” var död eller levande som jag snart skulle få se. När det var dags för paus och hjälmen åkte av, insåg jag att det hängde älgsnor på visiret. Det regnade bort efter lunch. Hemma kröp jag ur allt det blöta, tog på torrt, tryckte mellanmål och drog iväg och tränade med Fia. Direkt från gymmet, i träningskläderna agerade vi sen bröllopsvittnen uppe vid Utsikten. Sköna kontraster.

SAMSUNG CSCVi valde plats med omsorg. En stubbkyrkogård.

SAMSUNG CSCOm du googlar barkning kommer det upp en bild på Fia.

IMG_3769
Rullskidor vs traktor – först till brevlådan!

IMG_3770
Dante i sina fodrade gummistövlar trampar på, men än dröjer det innan han knäcker farsan.

IMG_3774
Bröllop Utsikten. Anders (armbrytare från Hedemora Armsport) och Pernilla kan sedan igår kväll titulera sig som äkta makar. Stort och coolt att göra det uppe i tornet vid Utsikten. Björn och jag gifte oss nedanför tornet, vid grillringen 2006. Det funkade bra det med. IMG_3781
Tajming – regnet upphörde precis minuterna innan vigselceremonin.

IMG_3785
Vackert!

Tags: ,

No comments yet.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.