Mer tv-lek

SAMSUNG CSC
SVT-team på plats i Ensamheten. Storuman/Ensamheten kommer att representeras i Det stora Matslaget senare i höst/vinter.

Vilken tv-inspelningsvecka det blev! Och allt på plats i Ensamheten/Storuman. Skönt och praktiskt. Två tv-team med fokus på mat på plats i Storuman samtidigt hör inte till vanligheterna, men i veckan har det skett; både team från ”Det stora matslaget (SVT) ” och ”Kniven mot strupen (TV3”) och vi har lekt med båda. Jag är lagkapten för Storumans lag i ”Det stora matslaget”. Vi drar till Stockholm och tävlar i början på juli. När det gäller det andra programmet gjorde familjen Andersson/Ferry bara ett kort gästinhopp.

Skön midsommar på Er!

IMG_3744Dante fick göra sitt livs första signatur. Han tog ordentligt stöd och fokuserade hundraprocentigt på uppgiften att godkänna sin medverkan i tv.

SAMSUNG CSCDante måttar och laddar för att som han säger ”växa ner” till pedalerna; ”snart jag bli tje år, då jag nå ner”

IMG_3715

2år11mån
Dante kör ”gammsaab” vid sågen i Ensamheten och hivar keps.

IMG_3740Dante och morfar Kent jobbar med veden. Kent är fortfarande spak efter blodförgiftning/streptokocker och jobbar i perfekt tempo för en treåring. Korta ryck och många pauser.

SAMSUNG CSCBroder Frank mekar till skottkärra i Lerberg.

SAMSUNG CSC
Denna gamla vedbod ska tömmas, timras ner och flyttas till Ensamheten, där den ska få återuppstå som smedja.

SAMSUNG CSCEnsamhetara firar midsommar med att påbörja detta kulturprojekt och Björn, Dante och jag drar till Umeå och leker med ett gäng sköna ”Ferryianer”.

 

Tags:

No comments yet.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.