Tävling

20140523-211549.jpg

Fia var först in på arenan. Före sekretariat, domare och tävlande.

Ingen Gavrilova och Gladkaya till vänsterstarten. Däremot två andra ryskor. Polskan vann. Jag bjöd på halvtamt motstånd och hon härskade fritt i domarns grepp, den här gången. Det blev silver för mig och brons för Ukraina. Ryssland hamnade bredvid prispallen i damernas 65kg. Fia tog guld i snygg, stabil stil i 70kg. I dag hoppas vi att sekretariat och domare anländer, så vi kan börja tävla på utsatt tid, kl 8.15 (svensk tid) Mest troligt startar vi strax efter kl 9 svensk tid (både Fia o jag). Tävlingen streamas via armpower.net och xsportnews.com: Livestreamingen Jag bestämmer om högern ska få tävla eller ej, plats på arenan. Är det någon brutalhookare anmäld idag som ej var med igår så stryker jag mig, för fastnar jag i en hook, riskerar armbågen smälla sönder.

20140523-212839.jpg
GuldFia i damernas 70kg.

20140524-071248.jpg
Finalbild vänster. Marlena vs Heidi.

Tags: , ,

No comments yet.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.