Veckans bravader

SAMSUNG CSCDante blev klippt i tisdags på riktigt för första gången i sitt snart 3-åriga liv. ProffsAnna på Black & White höll i sax och trimmer och lyckades med bragden att klippa honom. Han satt hyfsat stilla då och då, om vi säger som så..

Jag tränar på och förbereder mig inför Sydkorea och Azerbajdzjan. Högerarmen hade jag hoppats skulle vara i bättre skick, men vänstern mår däremot prima. Bara att glädjas åt det och hoppas att höger armbåge och axel mirakulöst blir i toppform till den 24 maj, när det ska tävlas EM. Är inställd på att tävla eftersom det går bra att starta, men tar det stopp är jag mest troligt körd. Då är risken stor att det blir mos av framförallt armbågen. Jag bestämmer mig på plats, om jag tävlar höger eller inte. Vänstern har ju lyckats prestera fantastiskt bra senaste stora mästerskap (EM och VM-silver i fjol) så den får visa vad den kan gå för, även om jag alltid ser den som en annan del av mig och något som ej är tillförlitligt och framförallt mycket klenare än min favoritarm.

Dante har fått en tramptraktor i förskott på 3-årspresent (han fyller år i juli), men har sprungit och frågat, tiggt och bett att få låna grannungarnas tramptraktor minst 5ggr/dag i ett antal veckor. När vi förklarade för honom att han inte kan förvänta sig att de lånar ut traktorn till honom varje gång, och framförallt inte om han inte är beredd att erbjuda dem att låna saker av honom, sprang han raskt in och grävde fram ALLA sina käraste ägodelar. Med förhoppning att få låna traktorn för ”trettitolfte” gången. Han radade upp sin lilla gula traktorgrävare och favoritbilen, men märkte snabbt att grannungarna var måttligt intresserade. Då sprang han in och hämtade ”Åsan” (Åsnan), sitt barn! Sträckte förväntansfullt fram sin insnorade och aningen skabbiga gosedjur och fick ett bestämt NEJ till svar. Här skulle nog de allra flesta gett upp, men då kommer Dante istället på den briljanta idén och säger med sin finaste röst; ”mamma, du fjåga om jag fåj låna dejas dackator”.
En traktor med släp beställdes lite tidigare än planerat och skruvades ihop med en ivrigt påhejande och hjälpsam Dante som sedan dess lyckligt kört runt med sin röda traktor, dygnets alla vaknar timmar. Han har fått vara hemma större delen av veckan eftersom det härjar magsjuka på Föris och det vill jag undvika att ha på planet till Korea.

SAMSUNG CSCKlara, färdiga, börja frisera!

SAMSUNG CSC
JobbarDante letar mask i grönsakslandet.

SAMSUNG CSC
Var är Dante? Bara bebistraktorn kvar.

SAMSUNG CSC
Här! Tippar gammal snö med lite lätt ”snöflir” i luften.

SAMSUNG CSC
”Dags att fortsätta jobba”, säger han glatt och kopplar på vagnen på sin käraste.

SAMSUNG CSC
Tillbaka till arbetsplatsen.

SAMSUNG CSCMamma, hjälp till! Snön ska bort!

Tags: , ,

No comments yet.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.