Vi drog till fjällen..

SAMSUNG CSC
Dante i Tärnafjällen. Med lappmössan. Kulturhuvudstadsåret till ära och givetvis sina samegener (från farmor Margareta).

Vi har lekt i fjällen ett par dagar. Jag på gym, Björn i skidspår och Dante i snöhögar. Dante och jag åkte skidor en dag. Dante två meter på parkeringen innan han slängde stavarna och ville åka i pulkan. Och jag några kilometer med honom. Det var lättare i fjol, men en bra utflykt blev det!

EM-resan till Azerbajdzjan i maj är bokad. Visumet jobbas det på. Samt formen. Nu när Björn är skidskyttepensionär (firade en vecka som pensionär idag) passar det utmärkt att jag kör 100% EM och VM. Jag är motiverad. Att träna är roligt och att träna för ett specifikt mål är ännu roligare!

SAMSUNG CSC
Bobåkning i barnbacken.

SAMSUNG CSCBjörn lyckades veckla ihop sina 194,5cm.

SAMSUNG CSC
Kusinlek! Dante, Theo och Liv bygger bilbanor.

SAMSUNG CSCLiv och Dante myser i fåtöljen i fjällstugan i Västansjö.

SAMSUNG CSC
”Åsan” (Åsnan som är en häst) är med på det mesta. Dante känner in om den har rätt temperatur. Är den för varm lägger han ifrån sig den på kylning. Själv hade jag en apa som liten, vars svans jag killade mig med i örat. Kommer ihåg att det var viktigt med exakt rätt temperatur, för att det skulle bli som mysigast.

SAMSUNG CSCDante skottar fram våren.

SAMSUNG CSC

Tussilagos!

SAMSUNG CSC

JobbarDante och JobbarLiv bygger och fixar.

 

Tags: , ,

No comments yet.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.