Nytt Sverigerekord

IMG_8705
Klassisk ryzzträning med världens skönaste armbrytargymnasium. Foto: Andreas Johansson Linjalen 3.0

Startade dagen med ryzzträning och fick uppleva årets segaste pass. Kändes som kåda i systemet. Kanske rester från helgens vedkörning i Ensamheten. Blev ett nytt svensk rekord på Nordbygg av 110kilos Ronny Dahl som lyckades slå det svenska mässrekordet (73 vunna matcher på raken som armbrytaren Freddy Gunnarsson tog på Skogs Elmia för ett antal år sen) med det svårslagna 110 vunna matcher! Imponerande.

Björn kom hem vid lunch idag. I morgon är första dagen i hans andra liv. Det utan en aktiv elitskyttekarriär. Dante och jag har förberett oss genom att Dante övertagit Björns rum. Han har sovit drygt en vecka på eget rum och det har gått hur fint som helst. Bara en natt som han ropade på mig minst 5 gånger och var orolig, ramlade ur sängen, skulle ha mer välling, ny blöja..  Att vi tittade i senaste numret av Herman Hedning (”den arga, elaka gubben” som Dante säger) innan han slocknade kan kanske ha haft en liten påverkan. Arga gubbar innan sovdags är givetvis ingen höjdare, men jag fick panik över att läsa Peter Pan IGEN. Vi läser om honom VARJE kväll och jag stör mig så fruktansvärt på att alla tjejer framställs så bedrövligt tama och måste alltid formulera om historien så att den blir mer realistisk, med brudar som både kan tänka, reagera och agera. Det är nu hans grundvärderingar byggs och jag gillar stabila, sunda grunder. Valde därför att bläddra i serietidningen om världens värsta skithög, med sonen hängandes över axeln, ha ha! Har valt godnattsaga med omsorg senaste kvällarna och givetvis gjort om stenålderstexter så det känns ok att förmedla till min son rent värderingsmässigt.

10168448_734337309931018_565407264_n
JobbarDante och jag energiladdade och lekte ved- och massakörning i Ensamheten i helgen.

10173378_734337299931019_928436255_nDante tar minuter med farsan och broder Frank. 

IMG_8768

Armgång på bom. Foto: Andreas Johansson Linjalen 3.0

IMG_8775
Repklättring. Foto: Andreas Johansson Linjalen 3.0

IMG_8825
Även om ryzzpasset var segare än kåda, så är det något av det roligaste jag vet. Foto: Andreas Johansson Linjalen 3.0

 

 

 

Tags: , , ,

No comments yet.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.