Vardagsmys

SAMSUNG CSC
– Min pappa kom tillbaka! Dante är supernöjd. Dante ger bestämt Björn manus; Håll ”Åsan”. ”Åsan” ropar på sin pappa som är borta. Dante håller i pappan som heter Feta Katten och just försvunnit iväg på skidskyttetävling bakom soffan.

Tack vare uppmärksamhet via sociala medier och hjälpsamma människor,  lyckades Björn ta sig hem från Ryssland trots försenade och inställd flyg.  Emanuel Wiklund, Biltoppen Umeå lånade ut en bil som Björn kunde köra hem sig själv med från Umeå flygplats. Lyckan var fullkomlig när Dante vaknade på tisdag morgon och inser att pappa sover på sitt rum (ja, är det elitsatsning så är det och Björn sover på eget rum med öronproppar, eftersom han är  lättstörd och behöver sova för att orka träna –  jag och Dante har därför tagit sovrummet i besittning) Vi har ägnat veckan åt att vardagsmysa med stafetträning (Björn tränar, jag tränar, Björn tränar osv..) lek med Dante och kommunmästerskap i skidåkning!

SAMSUNG CSCDante pimplar med mormor Jeanette på en mycket blöt is. Ingen fisk, ropar Dante och fortsätter glatt pimpla i hålet och på land.

SAMSUNG CSC
På väg hem från en kort, intensiv och intressant fisketur. Aningen blöta (blötast var mormor Jeanette). Själv behöll jag klokt nog skidorna på hela utflykten.

SAMSUNG CSC
Morsan och Dante skrapar bort snön från skidorna så de är redo för nästa tur.

SAMSUNG CSC
När farsan nu är i Norge på huggningsuppdrag passar morsan på att fixa. Lämpligt till OS fixade hon TV i köket.

14204ec89fe911e39da90a8f5c5dae8d_8En glad Dante på 2 år o 7 månader med blåbärssoppa runt munnen på sitt livs första kommunmästerskap. Dante berättade entusiastiskt att han varit på skidskyttetävling, men glömt bössan hemma.

 

 

Tags: , ,

No comments yet.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.