Bra upplägg

 

SAMSUNG CSC
Armbrytarträning med morsan på finaste juniorbordet tillverkat av Emma Phil. Foto: Kristian Wiklund

Helt otroligt vilken skillnad det är att vara hemma i ett par veckor i jämförelse med att hela tiden vara på väg. Känns som om jag hinner allt! Träna, diska, tvätta, driva företag, leka, reflektera och planera. Jag har varit hemma sedan mitten på december, men nu bär det iväg en tur till dalarna på ons-fre, hemma igen lördag  förmiddag. Då hämtar jag Dante-mannen i Ensamheten hos farsan direkt så de kan dra iväg till Norge på jobb. Sen är jag hemma igen i två veckor. Bästa tänkbara upplägg. Jag blir bättre och bättre på att planera med åren. Att jag är hemma nu en massa är skönt och bra för alla, eftersom Björn kör sin sista säsong toppat med OS.

OS Sköna klipp från OS 2010 i Vancouver.

SAMSUNG CSC
Matsäck är bra att ha med sig när man tränar (kokta ägg och bananer)

Tags:

No comments yet.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.