Uppladdning inför OS

SAMSUNG CSC
Det tjocka i halsen utvecklades i icke önskvärd riktning. Igår hade jag ingen röst och idag har jag kraxat. Suck! Björn har fått bo hos sin morsfarsa och Dante har mest träffat honom utomhus.

Vi lever aningen speciellt. Björn har eget rum (eftersom han inte är tränad i att vakna x-gånger per natt). Dante och jag sover i ett annat. När ingen blir sjuk vill säga för då är det karantän som gäller. Som den här veckan. Nu är det också extra speciellt eftersom Björn kör sin sista säsong och nästa tävling är OS, men hade vi fått skriva manus för januari hade det givetvis varit roligare om han varit hemma, i vår lägenhet och packat om väskan dessa tre dagar, men det blir bäst så här.  Bara dumt att ta onödiga risker och sprida snoret.  I morgon drar Björn iväg och jag planerar att vara frisk och TRÄNA! Det skriker i mig. Ofrivillig vila är inget jag går igång på. Björn kommer hem i slutet på februari och då laddar vi alla för att vara friska och kramas <3

SAMSUNG CSC
Mycket att hålla reda på och har man bra utrustning åker den fortare än vad man har kapacitet för (talar utifrån egen erfarenhet)

SAMSUNG CSC

Inte helt lätt när det börjar luta utför!

SAMSUNG CSCVärldens sötaste pjäxor. Miniatyrer.

Tags:

No comments yet.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.