SKOL-SM I ARMBRYTNING ÖSTERSUND 14 DECEMBER

affisch_skolsm2013
På lördag är det så äntligen dags för Sveriges första SKOL-SM i armbrytning! Målsättningen var 10 anmälda skolor med bra geografisk spridning – vi har fått in 80 anmälda från 20 skolor från Helsingborg i söder till Luleå och Tärnaby i norr!! Ha ha! Kul! I Östersund sporthall kommer de att göra upp om titeln Sveriges starkaste 13-19åring med start kl 11.00. Jag kommer vara på plats som speaker.  Alla som har möjlighet och är nyfikna att både se och varför inte passa på att finslipa tekniken på något av de uppvärmningsbord som vi har på plats med professionella armbrytarinstruktörer! Kan du inte vara på plats så är det bara att se tävlingen live på www.armbrytargymnasiet.se

I morgon packar Dante och jag var sin väska och jag drar till dalarna för fortsatt kurs i bärkraftigt byggande och boende och Dante han jobbar med morfar och mormor i Ensamheten – julbak och omhändertagande av stormfälld skog står på schemat.

Tags:

No comments yet.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.