ARM WARS

_0001751Blev bra många sköna matcher i Göteborg på Arm Wars i helgen! Tävlingen  kommer att sändas på Eurosport under 2014. Jag mötte VM 2:an i 70kg; Fia Reisek i både vänster och höger. Vann med 6-0 i högern och i vänstern blev det 3-3. Kommer mest troligt att i framtiden bli fler supermöten för min del i Arm Wars !

Nu är det 16 skolor anmälda ( 75 deltagare ) på Sveriges första SKOL-SM, vilket är över förväntan. Målet var 10 skolor med bra geografisk spridning. Nu har vi fler skolor och fler deltagare än vi trott skulle vara möjligt och dessutom bra spridning! Jag är förväntansfull inför den 14 december; kl 11.00 i Östersund Sporthall smäller det! Jag är speaker på plats tillsammans med armbrytargymnasiets demontränare Leif Andersson.

_0002162
Jag är helt klart för klen i själva armen i vänstern. Orkar ofta låsa fast hand och handled, men fixar inte hålla ihop vinkeln. Det ska förbättras!

_0002202
Mitt ”töntiga” låsläge i vänstern. Men det är dock effektivt. Har lyckats vinna VM genom att låsa fast motståndaren i detta läge.

SAMSUNG CSC
Dante hjälper mamman att fixa i köket. ” En del familjer har julpyntat hemma, andra har dragit igång ett par projekt”

SAMSUNG CSC
Går bra för Dante, däremot går det vääääääääldigt långsamt för mig. Köket är inte redo för julpynt än på ett tag. Ska bara borra och såga lite till först och sen dammsuga lite spån och flis och bära ut en gammal frys, sen ska Dante och jag fixa julstämning. Tur att Dante bakat pepparkakor på föris och snart kan styra upp julstämningen själv! Och att det är exemplariskt i Ensamheten – där finns allt man kan önska för att få till rätta julstämningen. Min mor och far är mycket noggranna med traditioner och prioriterar att fixa högsta mysfaktor! Det fick Dante ta del av i helgen när jag tävlande Arm Wars i Göteborg och Björn världscup i Östersund.

SAMSUNG CSC
Vi har inte julpyntat, men däremot haft förskott på julklappsutdelningen. När Dante i frustrerat letade sin ”gitarr” (dvs ett gammal pingisracket”  kunde jag inte låta bli att plocka fram den enda julklapp jag planerat ge bort i jul – en liten ”gitarr”(ukulele). Tala om att pricka rätt!

SAMSUNG CSC
Hyfsad inlevelse –  Dante 2 år och 4 månader.

SAMSUNG CSC

Måndags kväll: Björn spelade gitarr, Dante med ukulelen och jag tilldelades en hockeyklubba (passar min musikaliska nivå perfekt)

Tags: , , ,

No comments yet.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.