Superoptimisten

SAMSUNG CSCLerberg. En vy jag visat förr och garanterat kommer visa igen.

Björn kör världscup i Östersund. Dante och jag jobbar på här hemma med våra projekt. Jobba är ett av Dantes favoritord. Handlingskraft är mitt.  Mitt kontors- och företagsjobbande sket sig idag. Både Dante och jag hade laddat för att han efter två veckors frånvaro äntligen skulle leka på föris till kl 12. Vi har hållit oss undan, för att inte dra hem snor till Björn. Men det var stängt idag pga utbildning, vilket jag glömt bort. Så vi fick leka med varandra istället och jag passade på att strukturera upp garaget så det nu får plats en bil! Och så hann vi vända ”upp ner på köket”. Lägger inte ut några bilder, för då gör jag bara familjemedlemmar nervösa. Har en plan. Hoppas det blir så bra som jag hoppas och går precis så smidigt som jag tror.. Är och förblir superoptimist. Bra det.

SAMSUNG CSCDante jobbar med ved.

SAMSUNG CSCDante och mormor Jeanette med laddning grejor som ska användas vid transport av älgkronor.

SAMSUNG CSC
Bild från helgens utflykt i Lerberg. Dante i norska superuppfinningen; Birnabagen.

Tags:

No comments yet.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.