Jakt på skogens konung

SAMSUNG CSCHela veckan har varit ett stort träningsläger med både broder Torbjörn och kusin Fia på hemmaplan = bästa tänkbara! På bilden ovan leker jag i nya fina lokalen tillsammans med armbrytargymnasiets Marine.

SAMSUNG CSCDante och jag jagade älg igår tillsammans med bröderna och mor och far. Dante har sköna chokladspår i mungipan – precis som det ska vara när man är på utflykt!

SAMSUNG CSCVi har lekt älgjakt i veckor (Dante har varit besatt av älgar sedan farsan barnvaktade under första och andra älgjaktsveckan i september när jag var på VM och mässan för Volvo i Moskva) Vi har gjort upp låtsaseldar, skjutit, styckat, hängt upp och paketerat skogens konung – i fantasin och med attribut som stenar, pinnar, kuddar.. MEN igår gjorde vi ALLT detta PÅ RIKTIGT och Dante var helnöjd. Här sitter han på älgpass och karvar med en bordskniv (som han själv plockat med sig från besticklådan)

SAMSUNG CSC
Bordskniven funkar bra om man ger den lite tid och tålamod. Dante lyckades också barka en tall med den – det projektet ägnade han drygt 1h till!

SAMSUNG CSCCoolast av allt var att morsan som gick med hunden sköt en tjur, rakt ovanför Ensamheten.

SAMSUNG CSC
Stolt skytt (mor Jeanette). Dante ser skeptisk ut på bilden, men han fann sig snabbt och började hjälpa till att ”ta bort i” älgen (ta ut tarmarna, lungorna etc) – givetvis med bordskniven.

SAMSUNG CSC
Broder Torbjörn och Dante softar framför elden och laddar för att hjälpa den motordrivna älgdragaren att dra älgen till Ensamheten.

SAMSUNG CSC

Dante med sin nya fina Volvo (lastbil)

SAMSUNG CSC
”Här komma naak” (här kommer jag)!

SAMSUNG CSCLastbilen tankas med dammsugaren.

SAMSUNG CSCEfterson jag själv älskar att bygga och kreativt skapa blir jag stolt varje gång Dante gör en egen skapelse -som här av byggklossarna på vardagsrumsbordet. När vi inte jagar älg, eller tränar, bygger vi hus och höga torn.

Tags: , ,

2 svar till “Jakt på skogens konung”

  1. WordPress – Fel

    Det har uppstått ett kritiskt fel på webbplatsen.

    Läs mer om felsökning i WordPress.