Familjesamling

SAMSUNG CSC
Älgjaktsfika i Ensamheten/Lerberg. ”Moffa” Kent, Pappa ”Böön” och jämthundstiken Mannli.

Kom hem i torsdag och Björn i fredags så nu är vi alla samlade och Dante är helnöjd. Dantes senast ord är ”dackatorer” (traktorer). Dacke betyder traktor. Vi skämtar om att hans framtida företag borde heta Dacke AB. Upproriskt företag med stark miljöprofil? Älskar som sagt att driva företag och kan inte låta bli att inspirera och inspireras av företagande i olika former.

Annars pratas det på som bara den. Fler och fler ord och roligare och roligare skämt och uttryck bjuder Dantemannen på. Dante vaknar och berättar varje morgon att snart blir det mörkt; ”nart bli möjkt” När vi frågar hur gammal han är, svarar han blixtsnabbt; ”Tje år” (tre år). Han är två år. Och när Björn frågar hur många ben han han svarar han; tje ben (tre ben) och Björn ser nöjd ut.

SAMSUNG CSC
Koncentration.

SAMSUNG CSC

Björn och Kent pratar skog. Dante fikar.

SAMSUNG CSC
Dantemys!

Re FÖRSLAG PÅ LOGGO SKOL-SM

Här: http://www.svenskarmsport.com/media/skolsm_inbjudan_2.pdf finns all info om SKOL-SM – kul att så många hör av sig och frågar om tävlingen – vi tror och hoppas på bra uppslutning i Östersund den 14 december.

1378039_719221984759429_180892991_n
I morgon måndag är sista anmälningsdagen för lägret – finns några få platser kvar, välkomna!

Tags: , ,

No comments yet.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.