Nya skolbesök och bilder från mitt livs första..

_0000012Yes, då var det dags igen. I morgon bär det av till Stockholm för nya presentations och armbrytaruppdrag, men sen lugnar det ner sig. Blir mest troligt en liten sväng till Umeå för skolbesök i nästa vecka, men då kan Dante följa med, om han vill.

_0009869
En lastbilsinstruktör, Åsa Theleen Brand & Marketing Communications Manager, Merchandise Volvo Trucks och en armbryterska som bara måste.. Suck!

_0009890
En koncentrerad Heidi Andersson på premiärkörning;  LASTBIL med släp på en av Volvos testbanor i Göteborg! Utan glasögon och med höjd och sidskelning, he he. Allt gick dock bra och coolast var helt klart att fordonet är brutalt stort, men att jag upplever det så litet och smidigt att köra. Kan inte fatta hur det går ihop.

SAMSUNG CSC
Koncentrerad traktorförare i grönsakslandet.

SAMSUNG CSC
Liten skogsarbetare.
SAMSUNG CSCKvällsgungning! Dante är stolt och har precis lärt sig gunga igång gungan själv.

SAMSUNG CSCBilder från dagens skolbesök på Hembergsskolan i Vilhelmina. Vi fortsätter peppa elever inför Skol-SM i armbrytning 14 december. På bilden är Marine på väg att starta igång matchen.

SAMSUNG CSCArmbrytargymnasiets Marine Karlsson och den renskötande armbryterskan Jonna Blind tipsar eleverna om bästa positionerna vid armbrytarbordet.

SAMSUNG CSCJonna agerar domare.

Tags: , , , , ,

No comments yet.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.