Inspirationsuppdrag i Göteborg med fokus på styrka

_0009940
Foto: Peter Cukierman

Senaste dagarna har jag befunnit mig i Göteborg och hållit presentation för Siemens på svenska och på ”skönt knagglig” engelska berättat om vem jag är, vad jag gör och varför för Volvo Lastvagnars marknadschefer. Jag har lekt med Göteborgbryters, varit på möten inför ev. kommande samarbeten och kört lastbil för första gången – utan glasögon och utan backningar, men svänga och passera koner lyckades jag fixa. Dante väntar spänt på att få se bilder från när mamma kör ”lattbil”.  Igår informerade vi (armbrytargymnasieelver + jag) om Skol-SM på Röbroskolan – min gamla högstadieskola, där embryot till Skol-SM blev till för snart 20 år sedan.. (Luciadunken).

1378039_719221984759429_180892991_n

Träningsläger inför SKOL-SM, välkomna!

SAMSUNG CSC
Armbrytning på Röbroskolan inför Skol-SM i armbrytning.

SAMSUNG CSC

Sebastian Sjödin agerar domare.
SAMSUNG CSC

Jag instruerar, tipsar och peppar Röbroskolans elever att anmäla ett lag till skol-SM i armbrytning.

 

Tags: , , ,

No comments yet.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.