Den kringresande familjen..

grävning lerberg 6 okt 001Dante kollar fascinerat in morbror Frank i minigrävaren på plats i Lerberg (Björns och min skogsfastighet i närheten av Ensamheten) Bild från igår söndag. Frank flyttade sten och fixade lutningen så vattnet rinner mer från husen än mot och i.

Väskan har jag inte packat upp än, men den ska bara tömmas ur och laddas på nytt, för det bär av igen efter lunch. Söderut. Spännande presentationsuppdrag väntar! Björn drog iväg på utlandsläger tidigt i morse och Dantes väska ska strax packas full med traktorer och gosedjur och göras redo för tre nätter i Ensamheten. Att Dante kommer på besök blir min födelsedagspresent till farsan som fyller år idag! Det är intensivt nu, men det är planen. Sen blir det lugnare och jag kommer vara hemma en massa och leka med Dante och armbrytargymnasiet, förbereda Skol-SM i armbrytning och ett ekoprojekt. Sköna kontraster.

grävning lerberg 6 okt 015


När han studerat färdigt börjar han själv jobba.

grävning lerberg 6 okt 027
Kolla in min maskinpark!

grävning lerberg 6 okt 038Morsan och farsan pysslar inne i ”gammstugun”. Nästa helg ska hängrännorna på plats och fler möbler in. Men det är nästa helg – nu ska det iväg och hållas presentationer och tränas.

 

Tags: , , ,

No comments yet.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.