Från Norrland till Skåneland

20130915-070747.jpg
Länk till artikeln.

20130914-202833.jpg
Bild från gårdagens besök hos isbrytarna (armbrytarklubben i Luleå)

Armbrytandet i Luleå har flutit på bra och Frank har barnvaktat Dantemannen när jag instruerar Luleås kvinnor. På nätterna har Dante och jag knuffat runt och sparkats. Första natten var det bara mysigt och gulligt. Därefter fixade jag separata täcken och la mig direkt på tvärsen längst ner med en vall av täcke och kuddar emellan så Dante fritt kunde torpeda runt. Dante är mycket nöjd med sitt loppisfynd (tigerdräkten) och har den på mest hela tiden på restauranger, när han ska sova.. Han har även med en liten tigerunge (mjukisdjur) som han säger är hans barn och att han är tigerpappa. Tigerpappan med barn är nu redo att dra sönder ut.

20130914-203022.jpg
Dante har fyndat en tigerdräkt på loppis här i Luleå. Han säger att han ska skrämma morbror Torbjörn med den.

20130914-203053.jpg
Frank är förste supernanny här i Luleå och fortsätter med det uppdraget ett par dagar till, men det blir miljöombyte. Skolbesök i Helsingborg och Hässleholm väntar till veckan.

Tags: , ,

No comments yet.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.