Kulturgärning

Slåtter i Ensamheten!

Jag valde den grövsta, brutalaste härvan jag kunde hitta. Kändes som den var stabil nog efter att jag i vanlig ordning brutit av två pinnar på två mer klena härvor..


Nu ska famnen lyftas upp!

Schnyggt!

Å så famnen på hässjan.

Dante i favorittischan. Sitta i traktorn är hans favoritsysselsättning i Ensamheten. Själva räfsandet var han inte så imponerad av, desto roligare var det att springa i potatislandet och skjuta.

Slåtter i Ensamheten är fint. På många sätt. Jag gillar det!

Lekstugan.

 

 

Kommande projekt som jag verkligen ser framemot: upprustning lekstuga i Ensamheten! Åtgärd nr 1: lyfta upp den och sätta nya grundstenar så den står vågrätt. Sen ska det målas och oljas med miljöriktiga färger, ev. lägger jag nytt trägolv och fixar nya golvlister. Ja, det skulle bli super!

Månadens erbjudande i Juli är Ansiktsolja Nyponros, som är en ekologisk anti-ageing- olja med nyponrosfröolja, svartvinbärsfröolja, GLA, A- och E –vitamin. Rik på antioxidanter och har högt innehåll av essentiella fettsyror som förbättrar hudens struktur på djupet.

Svartvinbärsfröoljan är en torr mycket exklusiv olja som har högt innehåll av Omega 3, 6 och GLA, effektiv hudregenererare. Nyponrosfröoljan reducerar hudens åldringsprocess, är antiinflammatorisk och stimulerar cellförnyelsen, bra vid solsveda och lättare brännskador, sägs också motverka ärrbildning och pigmentfläckar.

Läs gärna om Ljungs Ansiktsolja Nyponros i Hälsa nr 4, klicka här

Tags: , , ,

No comments yet.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.