Lek i grustag i Göteborg

20130705-203028.jpgPå plats i grustaget i Göteborg. Broder Torbjörn och jag.

Äter jordgubbar, trycker choklad och njuter av lugnet på hotellrum i Göteborg. Besöket på Gotland blev lyckat, nästa år blir det repris! Anlände till göteborg i går kväll. Uppstigning 3.30 i morse, för att fånga ljuset i grusgropen. Tror reklamfilmen kan bli rätt bra! Den lanseras i höst – jag lägger ut den här så snart den är redo. I morgon är det stillbildsfotografering som gäller och på söndag drar jag hem.

20130705-202804.jpg Däckvältning i grusgropen. Reklamfilmsinspelning.

20130705-200650.jpg
Avrundade dagen med spionage hos kusin Fia som precis köpt hus utanför Göteborg. Hon håller även på att renovera Lillstugun i Ensamheten tillsammans med sin man Niklas. Det blir super med två små fina hus, ett i norr och ett i söder.

Tags: , , ,

No comments yet.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.