Almedalen och sen filminspelning i Göteborg

Foto Andreas Johansson Linjalen 3.0. Fotografering från i lördags.

Tävlande vänster arm i lördags – vann första matchen mot kusin Fia, som sen vann hon överlägset starkt i finalen. Högern laddar som sagt för VM i september. Nu bär det av till Almedalen. I morgon arrangerar Gotlands nystartade armbrytarklubb Rauk Arm sin första armbrytartävling – jag är på plats som speaker – VÄLKOMNA! Här finns mer info.

På onsdag den 3 juli finns jag på plats för SISU och Riksidrottsförbundet i Almedalen och instruerar armbrytning och marknadsför Skol SM i armbrytning, skoljoggen och armbrytning i allmänhet!

Veckans hjälteinsats står mina bröder Frank och Torbjörn för som oerhört pedagogiskt, lugnt och med största smilet lyckades instruera Dantemannen snart 2 år hur han skulle både stänga av billarmet och ta sig ut ur bilen när han lyckades låsa in sig med bilnyckeln i stekhet bil.  Jag lovar att jag aldrig mer kommer lämna bilnyckeln i bilen.

Vi passade på att spela paintboll och krigsfullt fira alla som fyller år i Ensamheten! Mycket nöje!

Dante kör grävmaskin med mormor Jeanette på Lycksele djurpark.

Dante med mormor Jeanette som lyckades klämma ner sig i griståget.

Dante med kusin Theo på Lycksele djurpark.

 Snart ska sälarna matas!

Vi såg nästan alla djur! Tror Dante gillade björnarna, älgarna och grisen bäst av de djur som var innanför stängsel. Övriga intressanta djur var myror, måsar och flugor (myror och flugor kallas gemensamt ”spinne” = spindlar av Dante)

Mormor kastade in handduken till jordelivet igår natt. Fyra generationer; Mormor Svea, Mamma Jeanette, Dante, älgen och jag (bilden togs för ca 2 veckor sedan) Hon föddes 1917, före kvinnlig rösträtt och dog lugnt och stilla i sömnen. Fint.

Tags: , , ,

No comments yet.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.