Satsar allt på en arm

Bild från fjolårets EM i Polen mellan mig och grottryskan i 80kg i VÄNSTER ARM. Jag vann! En av mina livs matcher! Så den tama armen kan om den vill! Och nu kommer den att få jobba. Har precis beslutat att den får tävla EM helt på egen hand. Högern sparar jag till VM. Hur gärna jag än vill så är den inte OK. Känns riktigt skumt. Brukar alltid leka vänster och fokusera på högern. Blir intressant att se hur jag hanterar det här mentalt. På måndag bär det av till i Druskininkai i Litauen för att tävla mitt tolfte Europamästerskap.

Valborgsfirande i Ensamheten.


Dante jobbar i Lerberg med mig,  morfar och ”farbror” Leif.

”Gissa vad jag gör i hinken med talk/magnesium på brottarmattan i armbrytarlokalen?”

”Jag kör en liten, liten traktor runt, runt, lastar talk och kör fast medan min mor lekar med skivstänger”

Tags: , ,

No comments yet.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.