Startlistor EM och röstning på Föreningens HJÄLTE

Bild från fjolårets EM där jag tävlade i 80kg (vägde själv 65kg, men eftersom jag inte deltog på SM pga av sjukdom så fick jag hoppa in i den viktklass där det var ledigt) Lyckades besegra alla utom SuperIrina i vänster och tog EM-silver. Min vänster är så. Oförutsägbar. Ibland världens sämsta – och  ibland presterar den i världsklass. Lurigt och spännande.

Nu finns STARTLISTORNA EM att beskåda! Tidigare har man vackert fått vänta på att få se dessa tills efter invägningen, dvs först när det är dags att tävla. Jag är alltid nyfiken och vill veta vilka som kommer stå vid bordet.

HÄR kan ni rösta på Storuman Armsport i föreningens Hjälte, Svenska spel.  Scrolla ner till Storumanarmsport´s bidrag, klickar på rösta, ange födelsedatum (Man måste vara 18år för att rösta) och mobilnnummer, då kommer en kod till din telefon som du sedan skriver in och trycker ok, sen är det klart! Detta kan du göra varje dag tills tävlingen är över.

Att vi har ett tävlingsbidrag som lyckats ta sig till final är vår egen ”filmbreaker”  Kristian ”Krigge” Wiklunds förtjänst!

Dantemannen kapar ock klyver ved i Ensamheten.

 

 

Tags:

No comments yet.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.