Ny hemsida – nya möjligheter!


Bild från dagens träning.

Tjhooooo! Äntligen! Varmt välkomna till nya heidiandersson.com/armbryterskan.se, en sida med nya möjligheter!! Saknar du något? Något som ska justeras?

Bild från armbrytaruppdrag på MC-träff för ett par år sedan.  Pappa Kent som domare och broder Frank i vitt som utmanare. Själv agerar jag speaker och just precis i det här ögonblicket, fotograf.  Nu på fredag är det dags för DreamTeam att ta sig an armbrytaruppdrag. Vi ska vara på plats i Lycksele och hålla presentation och armbrytarinstruktion för Sparbanksstiftelsen. Därefter reser jag vidare till Göteborg för Olympiatrav med Björn. på söndag kan ni se oss i TV4 strax efter kl 10.00.

Farsan med Dante fikar i Lerberg. Dante tillbringar helgen i Ensamheten/Lerberg medan Björn och jag är i Göteborg och Stockholm på uppdrag.

 

No comments yet.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.