Bragdguld i bilåkande och några matcher från VM

20130921-075604.jpg

Dante har tagit bragdguld i bilåkande.  Han firade sin 2 år och 2-månadersdag (19 sep) med att åka bil drygt 130 mil – resan hem från Helsingborg tog 18 timmar. Vi stannade två gånger för att fälla träd med motorsåg och två gånger för att äta. Var inställd på att vi skulle övernatta i dalarna, men där åt vi middag och sen drog vi vidare. I ösregnet med en galet övertrött kille som klättrade i taket på bilen innan han somnade och åter var tillbaka fastspänd på sin plats på bälteskudden. När vi anlände till Storuman kl 02:00 på natten vaknade han lyckligt och sprang runt och återupptäckte allt i lägenheten. Efter ett par timmars sömn väcktes jag av en strålande kille som pussade på mig och tyckte att vi skulle väcka pappa Björn som också han kom hem i torsdags. Vi är alla nöjda att vara hemma igen efter tre veckors resande. Tvättmaskinen går varm och krukväxterna repar sig och morsan har fått sig en bil (hon övertog broder Torbjörns bil – därav denna brutala bilresa med 2-åring ).

 

Några av matcherna från VM i Polen som Krigge klippt ihop – saknar dock mina förlustmatcher, de brukar vara lärorika att kolla in. Och jag skulle vilja se tävlingen – match för match från start till pall i damer 65kg – ALLA matcher i både vänster och höger. Har jag tur kommer fler matcher ut via olika sajter den närmsta tiden.

No comments yet.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.