På plats i Litauen

Allt har flutit på. Jag har varit tvungen att köpa shorts. Nästa investering kan bli solkräm. I morgon börjar juniorer o masters att tävla. Vi seniorbryters hejar på, tränar lite lätt och laddar för invägningen. Irina Makeeva tog en bärs till maten. Hon tävlar 80kg. Olga gavrilova åt sallad och tävlar i min viktklass, 65kg. Jag har enligt god sed kindpussat dem båda. Enligt rapport från Ensamheten har dante redan kommit in i morsfarsans rutiner, dvs lagt sig vid 8, sovit hela natten och klivit upp vid 7. supers!

20130508-151343.jpg
Bild på Dante som efter mycket snurrande tillslut stupat invirad i lakanet som en nunna med fötterna i örngottet.

No comments yet.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.