Nätshopping och tokeldning

Bara 5 pass träning denna vecka – fokus kvalitet och grenspecifikt. Tävlar EM 7-12 maj  i Litauen. Högern mår bättre och har fått mängder med behandlingar; nålar, ström, massage, energi, ljudvågor. Storumans sjukgymnaster och medicinmän har jobbat järnet, nu är det snart upp till min hjärna och arm att sköta resten. I vilket fall som helst har jag ju vänsterarmen.

Verkar som många upplever denna nya sida som rörig – ska åtgärda detta snarast. Hör gärna av er och säg om det är ytterligare något som ska justeras! Björn röstar starkt för den gamla sidan – där alla de senaste blogginläggen kunde ses direkt. Vilket blir en av de första justeringarna!

Dante och jag har jobbat i Ensamheten med riseldning efter brutalavverknig runt morsfarsans hus. Ett antal +100 åringar har stupat. Trädkramare som jag är så känns det aningen vemodigt, men det blev helt OK. Risken var överhängande att min favorittall skulle riskera platta till huset vid storm.

Farbror Leif eldar ris. om ett par timmar tränar han armbrytargymnasieeleverna som förste tränare inne i Storuman City (1 mil från Ensamheten)

Mamma Jeanette med krattan i högsta hugg.

Dante med egentillverkat vapen.

Dante fäller stortallar.

Motorsågen går varm.

Går aningen tungt med vinterdäck på cykeln. De ska bort! Dante verkar tycka det är mysigt att åka, skrattar och försöker hetsa mig att cykla fortare!


Jag har nätshoppat! Ekoreko tandborstar, tandkräm, komposterbara påsar och hårtoning via www.jordklok.se 

 

No comments yet.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.