Bokbomben

Ferry tales RIDANDE-nya fa?rger-tales ta? steg till va?nster

Tidningen Land kunde inte hålla sig till releasedatum. Så Björn Ferrys bok exploderade ut idag. Telefonerna går varma och kvällstidningsrubrikerna avlöser varandra. Jag har fullt upp att ansvara för mailflödet. Den som inbillar sig att Björn Ferrys bok är ytlig, bara handlar om prutt och brudar som har svårt att hålla sams kommer att bli överraskad. Det här är en bok om livet, världen och framtiden, ett unikt studiebesök i Björn Ferrys hjärna via hans dagbok. Björn är dubbelbottnad, både lättsamt skämtsam och samtidigt en man som fastnar i tänkandet, det djupa analyserandet som aldrig blir färdigt. Precis som den personliga utvecklingen.

Läsråd: Sitt ner när du läser och var beredd på allt – högt, lågt, yta och djup. Björn Ferry är överraskningarnas man!

Här kan du buda på de första exemplaren via Tradera:

Tradera 1 Tradera 2

 

Tags: ,

No comments yet.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.